سرفه بدون درد گلو؟

حدود یکماه است که بدون هیچ گونه علایمی از سرما خوردگی سرفه می کنم و گاهی طولانی می شود که باعث درد در ناحیه قفسه سینه می گردد.
انگشتان دست و پایم هم مدتی است که در برخی موارد مثل احساس سرما و یا برخورد با جسم سرد سفید شده و بی حس می شوند. اولین بار پارسال این اتفاق افتاد ولی الان تقریبا هر روز این اتفاق می افتد.
خواهش می کنم دلایل آن را توضیح دهید. با سپاس
(دارای کم کاری تیرویید و پرولاکتین بالا هستم- حدود 13 سال است که لووتروکسین 0.5 هر صبح و حدود 3 سال است که کابرگولین دو بار در هفته استفاده می کنم)

1 پـاسـخ

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران