سنو گرافی از کلیه ومجاری ادرار وبیضه ها؟

حدود 8 سال پیش جهت سنو گرافی کلیه مراجعه که تشخیص دو سنگ داده که با توجه به شک در این موضوع اقدام به عکس رنگی نموده که در عکس رنگی هیچ سنگی مشاهده نگردید وتا کنون هم مشکلی نداشته ام ولی دیروز بعد از چند سال که درد در بیضه چپ پیدا کرده جهت سونوگرافی اقدام نمودم درست درهمان محل قبلی که سونگرافی در 8 سال پیش انجام داده بود با تشخیص دو سنگ وکیست در بیضه چب را نوشت است حال سوال این است آیا دوباره اقدام به عکس رنگی نماییم یا در جایی دیگر سنوگرافی انجام دهم که دستگاه سنوگرافی جدید داشته باشد

1 پـاسـخ

  • خير نيازي به عکس رنگي نيست
    اگر دوباره وجود سنگ ريپورت شده ، پس احتمال وجود سنگ مي باشد و نداشتن درد ، دليل عدم وجود سنگ نيست ، اينکه در عکس رنگي مشاهده نشده ، دلايل متفاوتي مي تواند داشتن باشد من جمله جنس سنگ و ...

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 158 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران