۵۱
۹۹
خانــم

دفع پروتیین و بیماری خودایمنی منیمال چنج بمدت سه سال ؟

سلام و عرض ادب وقتتون بخیر
اقای دکتر سوالم اینه که شما صرفا کودکان رو ویزیت میکنین یا ما بزرگسال هام میتونیم ازتخصصتون بهره مند بشیم؟
ممنونم

1 پـاسـخ

  • با سلام ضمن تشکر از شما توصيه مي شود براي پيگيري و حل مشکل تان به مطب استاد محترم جناب آقاي دکتر منوچهر اميني به آدرس ذيل مراجعه فرمائيد. ايشان از استادان حاذق دانشگاه علوم پزشکي تهران هستند. با تشکر دکتر عطائي ******** آدرس مطب جناب آقاي دکتر منوچهر اميني فوق تخصص کليه بزرگسالان زمان تقريبي انتظار در مطب 2 ساعت ميباشد لطفا صبور باشيد تهران خيابان کارگر شمالي - روبروي بيمارستان مرکز قلب تهران - نبش خيابان شهيد دانش ثاني (مجد) - مجتمع پزشکي درمان - طبقه اول شنبه و دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 15:00 الي 19:00 021-88015531

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در همدان