ورزش همراه با کمر درد؟

سلام دکتر خسته نباشید من کمر درد داشتم و پیش پزشک رفتم و گفت دیسک خفیف داری و تعدادی ورزش برای درمان کمر درد بهم داد ولی من میخواهم در کنار این ها توی خونه هم حرکات هوازی و پرورش عضلات بدنم مثل سینه بازو و.. کار کنم بنظر شما میتونم؟اگه میتونم چه حرکاتی انجام بدم ممنون

3 پـاسـخ

  • سلام بستگي به ميزان درد و مشکل ديسکتون داره اگر درد نداريد بله ميتونيد ورزش هاي ديگر هم انجام بديد ولي ورزش هايي که بايد با تکرار زياد يا با وزنه به سمت جلو خم بشيد از حالت ايستاده يا در حالت دراز کش مثل دراز نشست را ترجيحا انجام ندهيد دراز نشست و کار شکم را بايد کاملا صحيح انجام دهيد تا به کمر فشار نياورد روش صحيح دراز نشست اين است که به آهستگي تا حد بلند شدن کتف ها از زمين تنه را بلند کنيد نه بيشتر . بعد انجام چنين تمريناتي بهتر است روي شکم بخوابيد و 10 بار سر و سينه را با کمک دست بلند کنيد. در نهايت تمرينات را تدريجا شروع کنيد و به تدريج افزايش دهيد اگر حين هر تمريني درد داشتيد آن تمرين را انجام ندهيد يا اگر در کل بعد ورزش درد ايجاد شد مجدد با پزشک مشورت کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • salam
    aval disk ra kamel darman konid sepas be varzesh badansazi bepardazid

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران