انسان ها

     وقتی عزیزان و نزدیکان خود را به علت مرگ طبیعی، حوادث، بلایا، جنگ و... یا طلاق از دست می دهند؛ 

      وقتی از کسانی که با آنها رابطه عاطفی داشتند یا به آنها دلبسته بودند جدا می شوند و یا چیز ها و موضوعات مورد علاقه خود را از دست می دهند؛

      دچار علائمی نظیر غم، گریه، بی قراری، احساس پوچی، خشم، اختلال در خواب و خوراک، اختلال در عملکرد شغلی، اختلال در عملکرد اجتماعی و خانوادگی، اختلال در عملکرد تحصیلی، اختلال در توجه و حافظه، بی حسی و کرختی، بی لذتی و بی میلی به دنیا، افسردگی، اضطراب و... می شوند و حتی توهم را نیز تجربه می کنند. این علائم می تواند در همه انسان های داغدیده مشاهده شود. انسان ها به زودی با شرایط به وجود آمده سازگار شده و روال عادی زندگی خود را از سر می گیرند. ولی عده ای پس از گذشته شش ماه یا یکسال نمی توانند با این مشکل سازگار شوند و علائم گفته شده ادامه دار می شوند. به نحوی که عملکرد شغلی، تحصیلی، خانوادگی، اجتماعی و فردی وی مختل شده و رنج روانی قابل توجهی را تجربه می کند. این حالت اختلال روانی سوگ طولانی نامیده می شود و فرد باید برای رهایی از مشکلات مربوط به آن به متخصص روانشناسی مراجعه نموده و مورد درمان تخصصی قرار گیرد.

5 آذر 1401 - 19:7
بازدید ها: 38

     اضطراب امتحان یکی از مشکلات شایعی است که دانش آموزان و دانشجویان و بیشتر از همه دانش آموزان پشت کنکوری با آن مواجه می باشند. برخی از دارندگان این مشکل با وجود اینکه استعداد تحصیلی بالایی داشته و در مدارس موفقی مثل تیزهوشان یا نمونه مردمی تحصیل می کنند؛ مباحث درسی را هم خوب یاد می گیرند؛ اضطرابشان مانع از ارائه مطالب یاد گرفته شده در کلاس یا آزمون ها می شود و با افت تحصیلی یا عدم نتیجه گیری مطلوب مواجه می شوند. این افراد ممکن است علائم جسمی و روانی مختلفی داشته باشند و داروهای تجویز شده هم تاثیری در بهبودآن علائم نداشته باشند.

     مداخلات روانشناسی مناسب توسط افراد متخصص می توانند هم علائم جسمی و هم علائم روانی این افراد را کاهش دهند و فرد متناسب با استعداد واقعی خود و تلاشی که دارد از تحصیل و آزمون ها نتیجه بگیرد.

25 آبان 1401 - 22:23
بازدید ها: 47

   بررسی مشکلات ارتباطی زوجینی که به خاطر مشکلات زناشویی و ارتباطی به روانشناس و درمانگر مراجعه می کنند نشان می دهد که علت اکثر این مشکلات این نیست که آنها خودشان مشکلاتی دارند. بلکه علت نارضایتی ها، ناسازگاری ها، اختلافات، درگیری ها و... که زندگی مشترک را به چالش کشیده و تهدید می کنند این است که مهارت های لازم را در زندگی مشترک ندارند. مراجعه به روانشناس زوج درمانگر می تواند به این افراد کمک کند تا مهارت های لازم را به دست آورده و به زندگی خود سروسامان دهند. طبیعی است که در این صورت با رفع مشکلات موجود رضایت افراد در جنبه های مختلف زندگی زناشویی افزایش خواهد یافت.

25 آبان 1401 - 16:16
بازدید ها: 60