۲۲
۶۰
خانــم

خیلی جوش میزنه صورتم. دکتر پوستم سه دوره قرص اتیسترون تجویز کرده. با مصرف دوره اول دچار لکه بینی شده ام که سابقه نداشته. آیا طبیعیست ؟ یا دوره های بعدی را نباید مصرف کنم؟

بیشتر از یک سال است که صورتم جوش میزند. دکتر پوستم ابتدا یک دوره داروهایی دادند که ابدا اثر نکرد. با سونوگرافی متوجه شدم که simple cyst دارم.البته هیچ مشکل خاصی در سیکل نداشتم. دکتر پوستم سه دوره اتیسترون تجویز کردن. اواخر مصرف اولین دوره دچار لکه بینی شده ام. اکنون بیشتر از سه روز است که دوره ی 21 روزه تمام شده است اما ظاهرا همچنان فقط در حد لکه بینیست.
به نظر شما دوره های بعدی را نیز مصرف کنم؟ با توجه به اینکه ظاهرا دارد اثر میذارد و جوشها را کم کرده، اما در سیکل دچار مشکل شده ام. اگر باید ادامه بدهم ، باید بعد از 7 روز از اتمام دوره مصرف قبلی شروع کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس

بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران