۲۶
۶۰
خانــم

آیا روشی وجود دارد که گودی و چاله های ناشی از برداشتن خال پر شود؟

من قبل از اینکه تحقیق کنم بدبختانه رفتم به دکتر عمومی پوست مراجعه کردم و چندین خال سطحی قهوایی رنگ داشتم، دکتر در مطب با استفاده از یه دستگاه که جرقه می داد خال هامو سوزوند و بعد از 15 روز خال ها افتاده و جای خالها گود شده حالا من نمی دونم این گودی ها پر میشه؟؟؟ دکتر (کرم آداپالن) برای پر شدن گودهای ناشی از خال بهم داده ،این روش گودال هارو پر می کنه ؟ و یا اینکه لیزر یا روش دیگری هست که گودال رو پر کنه چون روی گونه هست و خیلی جلب توجه می کنه من واقعا از مراجعه به اون دکتر پشیمونم.

3 پـاسـخ

  • سلام
    آداپالن داروي نسبتا خوبيه.
    اما گودي با ميکرونيدلينگ و ساب سيژن و ليزر بهتر جواب ميده و البته در حد 70%

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(1)
  • با سلام
    برحسب شدت و عمق اسکار به جا مانده از روشهاي مختلفي نظير ساب سيژن،پانچ ،ليزر،ميکرونيدل و غيره مي توان استفاده کرد. معمولا داروهاي موضعي به تنهايي براي بهبود کافي نخواهد بود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(3)
بازدید : 1174 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران