احتمال بارداری یا عوارض دارویی؟ ؟

سلام وقتتون بخیر
من26سالمه. چکاپ کامل شدم هیچ مشکلی برای بارداری نداشتم 2سال فقط فولیک اسید مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم دکترم گفتن آمپول اچ سی جی. قرص متفورمین و کلومفین و ویتامین ای و بایو بیسیکس و فولیک اسید دادن بهم بعد از تزریق متاسفانه بازم باردار نشدم
اما این ماه بعد از عادت ماهانه یک هفته بعد سینه ام به شدت درد
گرفتن میخوام بدونم ممکنه از عوارض دارو باشه و یا بارداری؟؟ ایا الان بی بی چک بزنم مشخص میشه باردارم یا خیر.
موعود عادت 11 ماه

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران