۲۲
۵۹
آقــا

چندروزی هست پریودم عقب افتاده وبا اینکه باکره هستم میخواستم بدونم احتمال حاملگی هست ؟

باسلام وخسته نباشید .
چندروزی هست پریودم عقب افتاده ومنو وهمسرم دردوران عقدهستیم وباهم رابطه داشتیم یعنی طوری که فقط الت ها به هم خورده ومن باکره هستم درزمان خوردن الت ها به هم خونی ازمن خارج نشد که بگم پرده ام پاره شده میخواستم بدونم ایا عقب افتادن پریود یعنی من حامله ام یا ازاسترسم پریودم عقب افتاده ومن بعد ازرابطه دارویی مصرف نکردم .واگرپریود شم یعنی حامله نیستم ؟باید چیکارکنم لطفا راهنمایی کنین دارم ازاسترس میمیرم .

1 پـاسـخ

بازدید : 3149 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص .... در تهران