۲۷
۶۷
آقــا

سلام من با دارو سقط کردم بااجازه پزشک موقع سقط لخته های بزرگ خون دفع شد وکمتر شد ویک روز هم لکه بینی بود وبعد گذشت سه روز هیچ خونریزی ندارم درد سینه هام از بین رفته ولی حالت تهوع دارم وتب وفشار پایین چون در روستا زندگی می کنم وبه دلیل مشکلات شخصی نمی تونم به پزشک مراجعه کنم؟

حالا نمی دونم ایا حاملگی من به پایان رسیده پس چرا حالت تهوعم قطع نشده (البته حالت تهوع با قبل سقط فرق داره)واگر به پایان نرسیده پس چرا درد سینه هام به کل از بین رفته؟چه کارباید بکنم ودلیل این حالم چیه؟

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران