بازگشت شما؟

سلام دکتر من در شهریور ماه جهت آراف خدمتتان بودم قرار شد دوره بعد آذر که از سفر برگشتید انجام بدهم ولی متاسفانه دی ماه است و شما هنوز تشریف نیاوردید لطفا چنانچه تصمیم به بازگشت ندارید من باید به چه کسی مراجعه نمایم با توجه به اینکه من فقط بخاطر کار خودتان به شما مراجعه کردم با تشکر فراوان

1 پـاسـخ

  • سلام ..........در زمان هايي که خانم دکتر ايران نيستند ادامه درمان ها در کلينيک مهرگان به شکلي بسيار مناسب توسط متخصصان و طبق پرونده بيمار در حال انجام است.........صبح ها به دکتر فيض بخش و اگر بعد از ظهر مراجعه ميکنيد خانم رازي کاملا براي درمان هاي بيماران ما هماهنگ شده است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 291 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران