۲۲
۴۵
خانــم

پس از دوسال مصرف راکوتان تحت نظر شما دوباره آکنه عود کرده است چه باید کرد؟

با سلام ،من از دو سال پیش برای درمان آكنه به شما مراجعه كردم و شما از تابستان سال 97 برای درمان جوش و آکنه خفیف هفته ای سه عدد راکوتان برایم تجویز كردید و پس از گذشت سه ماه دوز دارو به هفته‌ای یک عدد تقلیل یافت كه از آن به بعد تا به امروز هفته ای یكی مصرف كردم (هر چند در طول مدت این دو سال ،چند مرتبه آکنه من به طرز خفیفی عود کرد و شما برای برای مدت کوتاهی دوز را به دو تا در هفته میرساندید و پس بهبودی دوباره میزان مصرف راكوتان را به همان یكی در هفته بازمی گرداندید)پس از آخرین مراجعه ام یعنی آذر ماه سال 98 فرمودید كه تا فروردین 99 همان هفته ای یكی را مصرف كنم و به شما مراجعه كنم كه علاوه بر گرفتن وقت اینترنتی به بدلیل کرونا توانایی حضور در مطب را ندارم پس تا به امروز هفته ای یكی مصرف كردم ولی متاسفانه چند روزیست كه آكنه به شكل خفیفی عود كرده اكنون میخواهم بدانم دوز پیشنهادی شما به گونه ای كه به كبدم آسیب نرسد چقدر است و تا چه مدت آن را ادامه دهم؟ ضمنا حدود یكسال پیش آزمایش كبد دادم و مشكلی نبود .ممنونم راهنمایی بفرمایید .

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران