سلام استاد خسته نباشید.چند سال هست مشکل بواسیر یا همون گوشت اضافه در کنار مقعد دارم الان بیشتر هم شده چند وقت پماد ام جی با قرض هموروئید استفاده میکردم مدفوم به سختی خارج میشه و کامل هم خارج نمیشه احساس سوزش و درد دارم بنظر شما باید چکار کنم ؟

7سال هست مشکل بواسیر دارم. در کنار مقعد گوشت اضافه آورده قبلا خجالت میکشید دکتر برم تا اینکه به سختی مدفون خارج میشد چند با دکتر رفتم پماد ام جی با قرض هموروئید یا همون شیاف استفاده کردم زیادم جواب نداد الان برای رسیدن به خدمت شما نوبت گرفتم

1 پـاسـخ

بازدید : 202 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کولورکتال (روده و مقعد) در تهران