سوزش و تورم مقعد؟

با سلام خدمت پزشک محترم
دو روز است ک در ناحیه چین مقعد دچار تورم وسوزش شدم این برامدگی سفت و قرمز است ی مدت هم دچار یبوست بودم بصورتی ک ب کمک خودم باید اجابت مزاج انجام میدادم؟باید ب پزشک مرتجعه کنم؟این علایم ابسه مفعدی است؟

2 پـاسـخ

  • درود.با توجه به تصوير ارسالي بواسير درجه 2 هموروييد داريد واگر اين برامدگي بيرون از مقعد باقي ميماند وبا جاانداختن بداخل مقعد به بيرون برميگردد،نياز به جراحي داريد وبراي برطرف شدن يبوست نيز به رژيم غذايي ومصرف دارو نياز داريد.اگر دراستان خوزستان زندگي ميکنيد ،ميتوانيد به مطب اينجانب مراجعه نمايد.دکتر چهرازي.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام ممکنه ابسه يا شقاق باشه که نياز به معاينه داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 830 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) در تهران