خانم. احساس سنگینی دایم رکتوم و درد درونی آنال بعد از تحریک سطحی واژینال؟

سلام و احترام. خانم 38. متاسفانه هفته پیش بعد از پانزده سال ترک مستربیشن دوباره مستربیت واژینال داشتم بدون پنتریشن و بدون تحریک مقعد. ولی درست بعدش یک بار دفع برام سخت و دردناک شد و خون روشن از مقعد هنگام دفع دیدم و از اون روز هنگام دفع درد مقعد دارم. از همه بدتر احساس سنگینی هست که همیشه در حالت استراحت در رکتوم دارم طوریکه حتی چند دقیقه فقط فکر کردن به چیز تحریک کننده ای بدون هیچ کار دیگری احساس پالس و بعد احساس سنگینی رکتوم بوجود میاد و باقی میمونه. انگار داخل کانال انال یک توپ هست ولی مدفوع نیست. ایا خانم ها با تحریک واژینال ممکنه سنگینی مقعد رو هم احساس کنن؟ ایا ممکنه به خاطر همورویید باشه؟ البته بیرون زدگی بافت مقعد ندارم. ایا سرطان رکتوم هست؟ متاسفانه فعلا در قرنطینه هستم و برای سرطان رکتوم خیلی نگرانم. دو ماه پیش هم یکبار خون روشن هنگام دفع دیدم. ببخشید من باکره هستم و مطمینم خون از مقعد بوده. با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 162 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران