گرگرفتگی و رنگ زرد و تهوع؟

سلام
پدرم 49 سالشونه و امشب وقتی خواب بودن انگار یک دفعه دچار وقفه ی تنفسی شدن وقتی بیدارشون کردیم
تا چند لحظه همینطور چشاشون باز بود
و در واقع ما از وقفه ی تنفسی ناگهانی ایشون متوجه شدیم و زبونشون انگار بیرون بود و بیدارشون کردیم و تا چندلحظه عکس العملی نداشتن و چشمشون باز بود بعد رنگشون زرد شد و از درد شدید معده شکایت میکردن و داعما برای خنک شدن در خواست پاشیدن اب روی بدنشون و صورتشون داشتن من حس کردن کلن تنفس و ضربانشون کمی کند شد و سه بار خمیازه کشیدن در ضمن اینکه دفعه ی اولشون نبود و هر سه باری که از اول سال تا حالا اینطوری شدن شام گوشت خوردن نمیدونم ربطی داره یا نه ولی به هر حال هر چی به ذهنم رسید رو گفتم

بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران