مور مور شدن بدن، احساس گرمای شدید، گرگرفتگی در زمان هایی که فشار روانی مثل استرس یا خجالت ایجاد میشه؟

سلام وقت بخیر، بنده بیش از چند ماه هست که مشکلی پیدا کردم. یکی اینکه بسیار بسیار به گرما حساس شدم، وقتی وارد محیطی میشم که دماش حتی یه ذره هم بالاست یا گاهی معمولیه ، احساس گرمای شدید این احساس گرما به گرگرفتگی تبدیل میشه نهایتا به حسی مثل سوزن زدن در قسمت های پشت کمر ، سینه ، قسمت پشت گردن و بعد همین قسمت ها که انگار یه لحظه سوزن داخلشون زده شده شروع به خارش میکنن. نقاط رو وقتی میخارونی اون نقطه آروم میشه و گر گرفتگی هم کم میشه. تیروئیدم یه میزان خیلی کم، کم کار است. متخصص غدد گفتند مشکلی نداره. داروی امپرازول مصرف میکنم برای معده. این حالت انگار افسردگی هم داخلم ایجاد کردم، انگار من رو وسواس کرده، من رو همیشه نااروم کرده. میشه راهنمایی کنید امیدوارم اینجا اخرین مشاوره ای باشه که میگیرم.(درباره این موضوع با متخصص غدد صحبت کردم هیچ تشخیصی ندادن، با جراح مغز اعصاب صحبت کردم گفتند که عادیه ولی منو داره رنج میده اصلا مشخصه عادی نیست یه جور دیگه شدم)

1 پـاسـخ

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران