۲
۱۲
آقــا

درموردسرفه ی کودکم ؟

سلام پسرم دوسالشه دوهفته ک سرماخورده الان ی کم خوب شده ولی هنوزسرفه میکنه شبا خوشک روز خلط دار ابریزش قطع شده کمکم کنید خیلی بردمش دکتر بخور .ستریزین .قرص مونته لوکاست بهش دادم ولی هنوز سرفه میکنه

1 پـاسـخ

  • باسلام،بايدمراجعه حضوري داشته باشيدبراي معاينه ودرمان،اگردراين مدت هيچ آنتي بيوتيکي به کودکتان نداده ايدوسابقانيزبيماري حساسيتي،آسم وقلبي نداشته اندمشکل سينوزيت بيشترمطرح است وباتجويزآنتي بيوتيک مناسب براي10تا14روزيادوره مناسبي که براساس معاينات وبررسي سيردرمان مشخص ميشود(حداکثر28روزيايک ماه)برطرف ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 311 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکی عمومی در تهران