۳۶
۶۲
خانــم

داشتن پریودی نامنظم بدون هیچ گونه مشکلات تخمدانی وسایر مشکلات مربوط به آن ودانستن اقدامات لازم برای هرچه سریعتر باردار شدن؟

سلام.من حدود5ماهه که ازدواج کردم و35سالمه.از ماه سوم ازدواجم اقدام کردم برای باردار شدن وازاونموقع به بعد رابطه محافظت نشده داشتم وبلافاصله بعداز اقدامم پریودهای من هر دوسه روز جلو میافتاد والبته اینم بگم که درزمان مجردیم هم پریودهام اکثرا نامنظم بود وبا تاخیر بود.اما الان بعداز ازدواج وبعداز اقدام ورابطه های محافظت نشده دقیقا هرماه پریودهام بافاصله سه روزازهم جلو میافته.به متخصص هم که گفتم ،گفت خیلی عالیه که جلو میافته.حالا میخواستم بدونم این نامنظمی ها وجلو افتادن ها میتونه نشونه آماده شدن رحم برای بارداری باشه یاعلائم تنبلی تخمدان هستش؟زیر نظر متخصص زنان هم انواع آزمایشات و سونوگرافی های لازم اقدام کردن وباردار شدن قبل از اون رو انجام دادم ودکتر باتوجه به آزمایشاتم تشخیص دادکه هیچ مشکلی ندارم ولی دکتر سونو حین معاینه بهم گفت که مقدار خیلی ناچیزوضعیفی تنبلی تخمدان دارم که اگه دکترزنانم صلاح بدونه برام دارو تجویز میکنه .ولی دکترباتوجه به سونوگرافیم گفتن که اصلا مشکل خاصی نیست.باتوجه به نظرتون این بی نظمی ها در پریودهام میتونه مانعی برای باردار شدنم باشه وبایدبرای اینکه بتونم باردار بشم حتما پریودهام رو تنظیم کنم یا اینکه اینها خودش علایم آماده سازی رحم برای بارداریه؟باتوجه به سنم واینکه میخوام هرچه سریعتر باردار بشم لطفا دقیق راهنمایی بفرمایید.ممنون

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در زنجان