18 ماهه
آقــا

با سلام .پسر من تقریبا 18 ماهه .متاسفانه تعادل راه رفتن نداره قبلا هم یک پسرم به همین حالت بود و متاسفانه در سن 12 سالگی فوت کرد کلا تعادل راه رفتن نداشت و یکدفعه ای به سمت جلو تند راه میرفت و میفتاد و چندین سال واقعا با شرایط سخت بزرگ کردیم ولی متاسفانه فوت کرد میترسم این پسرم هم مثل اون بشه تقریبا علایم مشابه هست ؟

با سلام .پسر من تقریبا 18 ماهه .متاسفانه تعادل راه رفتن نداره قبلا هم یک پسرم به همین حالت بود و متاسفانه در سن 12 سالگی فوت کرد کلا تعادل راه رفتن نداشت و یکدفعه ای به سمت جلو تند راه میرفت و میفتاد و چندین سال واقعا با شرایط سخت بزرگ کردیم ولی متاسفانه فوت کرد میترسم این پسرم هم مثل اون بشه تقریبا علایم مشابه هست

1 پـاسـخ

بازدید : 263 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب اطفال و کودکان در تهران