اختلالات رفتاری کودک 7 ساله؟

با سلام فرزند اینجانب 8ماهه بدنیا اومد در دوران نوزادی تشنج کرد و تا دوسال داروهای ضد تشنج مصرف میکرد تا این سن در تمام کارهایش اختلال عملکرد داشته است و کاردرمانی و گفتار درمانی میرفت و داروی رسپریدون مصرف میکرد و طبق نظر پزشکان شبه اوتیسم بود و کمی بیش فعال بود اما مشکل اصلی تقریبا از دوسال پیش شروع شده که بدون دلیل شروع به جیغ زدن میکند و در ان لحظه از خود بیخود میشود. و حرکات تهاجمی با خود ودیگران دارد گاهی بعد از توهم این حملات شروع میشود و گاهی یکدفعه و در حال خوب و بدون هیچ زمینه ای این اتفاق میافتد و انگار چیزی میبیند یا.....که از پدر و مادر درخواست کمک میکند ولی کاری نمیتوانیم بکنیم و بزور فقط از ان حالت حواسش را بزور پرت میکنیم.
mri هم دو بار گرفته ایم وهمچنین نوار مغزی و... که تنها cp بسیار خفیف اعلام شده است به بسیاری از دکترها وروانپزشکان و... مراجعه کرده ام و بدون نتیجه بوده است الان قرص اریپیرازول روزانه 10 میل مصرف میکند ولی ان مسایل همچنان هست هرچه پرسیدیم میگن تشنج نیست و واقعا دردرمانده شده ایم لطفا ما را راهنمایی کنید.

بازدید : 586 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب اطفال و کودکان در تهران