۱۶
۴۴
خانــم

سلام خسته نباشید من ۱۶سال دارم یکی ازدندون های نیشم ازبچگی ضربه خوردویه بارم دندونپزشک برام درست کردیعنی در ۱۵سالگی درستش کردم ولی الان بعازیک سال دندونم افتاداماریشه دندون مونده آیاابایددندون بکارم واگه میشه خواستم بدونم هزینه کاشت یه دندون چقدرمیشه باتشکرفراوان ازشماا؟

بعدازیه سال دندونم افتادوریشه اون مونده خواستم بدونم بایددندون بکارم وقیمت کاشت یه دندون چقدرمیشه ..آیاچون من 16 سال دارم میتونم دندون بکارم یاسن خاصی برای دندون کاشتن هست ....باتشکرفراوان ازشما

1 پـاسـخ

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي لثه و ايمپلنت در تهران