۳۴
۷۴
خانــم

با سلام .دندان من از جلو فک بالا شکسته الان نمیدونم چیکارکنم.؟

با سلام .دندان جلویی من که چند سال پیش عصب کشی و پینگذاری شده بود لق شد بعد مدتی هم شکست .که در واقع پین شکست.الان قسمتی از ریشه مونده که از لثه بیرون مونده.میخواستم بپرسم باید کشیده بشه؟.تو شهر خودمون چندتا دکتر رفتم تشخیصی که منو راضی کنه ندادند.چون سال پیش که لق بود درست کردند ولی باز لق شد و افتاد.
الان اگر نیازی به ایمپلنت باشه.امکانش هست هزینه ی ایمپلنت را بفرمائید؟
من یک عکس opg جدید دارم بزارم تو سامانه؟
ااز شما واقعا سپاسگزاریم که این فرصت پرسش و پاسخ را برای ما بیمارها قرار دادید.

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لثه در تهران