۴۹
۸۱
خانــم

با سلام گفته بودید سونوگرافی بفرستم؟

در ادنکس راست تصویر یک کیست به ابعاد 81mm * 97 مشہود است درون آن یک سپتوم نسبتا ضخیم و چند سپتوم نازک دیده می شود جزء سالید ندارد در نمای کالر داپلر در جدار کیست و سپتوم ضخیم آن مقداری فلو دیده می شود شواهدی به نفع تورشن مشہود نیست احمال یک ضایعه تومورال کیستیک برخاسته از تخمدان راست مطرح است ( احتمالا خوش خیم ) مختصر مایع آزاددر اطراف کیست فوق دیده می شود لذا بهتر است جهت بررسی دقیق تر MRI با و بدون تزریق انجام شود . در آدنکس چپ توده فضاگیر رویت نشد
این سونوگرافی هست حالا با توجه به اینکه مادرم دوفاستون مصرف کردن من میگم شاید این مایع آزاد برا همینه و اینکه الان مادرم روز 13 دوره ماهیانشون هستن هم باتوجه به اینکه روز تخمک گذاری تخمدان بوده و اثرات قرص تخمدان تحریک شده و این مختصر آب وجود داره و با توجه به اینکه مادرم موقع سونوگرافی آب نخورده بودن به خاطر همین نسج تخمدان معلوم نبوده چون نگفته بودن اب بخوره و چند بار سونوی شکمی یکبار 3 ماه پیش و یکبار هم 20 روز پیش داده بود ولی کیست 7 سانت بود و مایع آزادی هم نبود . مادرم دوست نداره mriانجام بده و همه میگن عمل کن خودشم ترسیده می خواد عمل کنه خلاص بشه به نوعی ولی متخصص آنکولوژی زنان که رفتیم و همین دوفاستون رو تجویز کرد قبل از این سونوی کالرداپلر بهمون گفت من اصلا این کیست رو انقدر ساده هست و خیلی هم بزرگ نیست عمل نمی کنم در عین حال که 4 تا متخصص زنان قبلش گفته بودن باید عمل بشه . حالا به نظر شما این حرفای درسته یعنی وضعیت تخمدان و کیست با توجه به مصرف این قرص طبیعیه الان ؟

بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران