۲۰
۵۷
خانــم

برگه سلامت؟

سلام خانم دکتر خسته نباشید،من مریض خودتون هستم،نامزدم نظامیه و هفته ای یکبار قزوینه،روزای اول نامزدی که بهش گفتم بریم برگه سلامت بگیریم عصبانی شد گفت نمیخاد‌،یه شب که من خونشون موندم باهم رابطه داشتیم اون موقع که تموم شد گفت بیا اینم برگه سلامت،خانواده نامزدمم گفتن که سمت این چیزا نرم،ولی مادرم تحت تاثیر حرفای خالم قرار گرفته و میگه اونا نمیخان خودشون میدونن،من برگه میخام،بنظرتون چیکار کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام بهتره هر چه سريعتر به يک متخصص مراجعه کنيد و اگه علائم تازه آسيب پرده مشاهده شد در ادامه مشاوره کنيد که چيکار کنيد توجه کنيد که علائم آسيب جديد فقط تادو الي سه هفته باقي ميمونه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 499 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران