۲۵
۶۴
خانــم

علت کمردرد همراه با درگیری پای راست؟

سلام و وقت بخیر، یك سوال و مشورتی با شما داشتم،من تقریبا سه ماهه كمردردهام شروع شده و پای راستم رو درگیر میكنه،من به مدت شیش ماه ورزش كبدی میرفتم ، كبدی ورزش سنگینیه، نمیدونم اونجا ضربه ای بهم وارد شده ،،و بیمارستان شاغلم،و عادت دارم تمام كار ها رو ایستاده انجام میدم ،،، شایدم فشار كاری سبب شده،،خیلی یهویی ناحیه راست كمرم به مدت دو روز درد گرفت که اول منتشر شد به داخل لگن، روز سوم تو محل کارم یهو دیدم پشت ساق پام شروع کرد به آتیش گرفتن و انگشت های پام شروع کرد به گزگز ،همون روز رفتم دکتر ارتوپد بهم باکلوفن و دیكلوفناك دادن برای دو هفته استفاده كردم و خوب شدم،یك هفته بعد از این قضیه كرونا گرفتم و تو روز پنجم كرونا با خواهرزاده ام كه خیلی كوچیكه یه ذره مشغول بازی و پریدن شدم
از همون شب دوباره كمر دردم شروع شد با شكل فجیع تری ،در حدی كه شب به هیچ سمتی نمیتونستم بخوابم،،نمیتونستم رو زمین بشینم،،یه درد و كشیدگی رو به صورت یك مسیر از ناحیه راست كمر به سمت داخل لگن و از اونجا به پشت ساق پا حس میكردم،،،كاملا این مسیر رو حس میكردم و حدسم به دیسك بود،،رفتم دكتر مغز و اعصاب ،نگفتن علت چیه
داروهای ایمی پرامین،پوکساید و دیكلوفناك دادن،گفتن به مدت 20 روز استفاده کن خوب میشی و بعید میدونم خوب نشی،اگه خوب نشدی میفرستم برای ام ار ای،،من تو این 20 روز نه تنها خوب نشدم بلكه روز به روز بدتر شدم،دردش ارجاعی شد و كلا تو كمر و لگن و پام پخش شد و دیگه به صورت یك مسیر و رشته حس نمیشد،حتی دیگه باسنم درگیر شده بود،در حدی شده بود كه تو محل كارم به شدت بهم فشار وارد میشد و مجبور بودم پاهامو بکشم راه برم،،رفتم ام ار ای گرفتم و بالافاصله عکس رو بردم به همکار رادیولوژیستم نشون دادم و گفتن دیسك بین l4 ,l5 بیرون زدگی به راست داره،پاهات درگیره ؟ گفتم آره،،،فرداش گزارش ام ار ای اومد،،، l4,l5,s1 discs bulging are seen,,,, من ام أر ای رو بردم و به دكتر مغز و اعصاب نشون دادم و گفتن هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه
گفتم دکتر قایمیان تو گزارشش اینطوری گفته،میگه اشتباه گفته
گفتم من روز به روز دارم بدتر میشم،نمیتونم راه برم،پس مشکلم چیه
میگه بیماری روان تنی داری،،،بهم دارو پوکساید،نورتیلیپتیلین ،پروپرانولول و گلوکزآمین داده و گفته استفاده کن ،یك ماهه دیگه اینجا میبینمت,,,من الان 20 روزه دارم استفاده میكنم و هیچ بهبودی پیدا نكردم,,من خودم متوجه ام كه از نظر جسمی مشكل دارم نه روحی و روانی،،،اتفاقا من آدمی هستم که آستانه تحمل دردم بالاست، حتی وقتی مریض میشم سعی میكنم كه خودمو بزنم به بی خیالی و هیچ وقت اهل دارو و بی حالی و مریضی نبودم ، چیزی به عنوان روان تنی و افسردگی اصلا به من نمیخوره
الانم كمردرد رو میتونم تحمل كنم ولی اینكه پاهام تو راه رفتن دچار مشکل شده نگرانم،،، من تنها خواهشی كه از شما دارم اینكه كه بهم بگین با توجه به علایمی كه من دارم و گزارش ام ار ای حق با این دكتره یا دكترمو عوض كنم ؟؟؟؟؟ شاید التهاب باشه و اوایل درگیری و با دوتا داروی خوب بشه درستش كرد
نمیخوام زمان از دست بره و این مشكل برام همیشگی بشه

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران