۴۳
۷۳
خانــم

در مورد سستی دست و پای چپم؟

با سلام خدمت شما آقای دکتر عزیز .
بنده 43 ساله هستم و حدود 5 روز پیش ساعت 8 صبح به طور ناگهانی درد و سوزشی شدید در ناحیه پشت سرم مایل به چپ و گردنم و کتف چپم حس کردم . که به تدریج باعث سستی دست چپ و پای چپم شد و حتی دید چشمهام هم به مشکل خورده بود و دو دو میزدن . سر درد شدید و حالت تهوع داشتم . که حدود 4 روز کاملا بی حس و بی حال زمین گیر شدم تا دیروز سه شنبه منو به بیمارستان فجر رسوندن و بعد از معاینه پزشک و نوار عضله گفتن دیسک شدید کمر و گردن دارم و در مرحله بعد برای بنده ام آر آی از مغز و گردن و کمرم تجویز کردن که امروز چهارشنبه ام آر آی ها رو انجام دادم . و 4 روز دیگه جوابشون آماده ست . اما علت اینکه بنده مزاحم شما شدم این هست که علائمی که من داشتم توی این 5 روز کمر درد نبود ولی اون پزشک گفت چیزی نیست و گذراست ولی حالت تهوع و سوزن سوزن شدن دست و پام به قوت خودشون باقی هستن . میخواستم بدونم آیا علائم من علائم سکته مغزی نیست ؟؟؟ چون هم مادربزرگم هم مادرم هر دو سکته مغزی کردن و جراحی شدن .
لطفا ازتون تقاضا میکنم راهنماییم کنید که چه کاری انجام بدم تا از این حالت و نگرانی خارج بشم . با تشکر از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 711 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران