11.5
خانــم

بررسی مشکل بی خواب و بدخوابی دختر دوساله ام وآبریزش بینی های طولانی مدت؟

باسلام.خانمی هستم اهل شهر بابل .دختر دوساله ای دارم که از بدو تولد تا الان همیشه بدخواب بوده شب ها به سختی و مشقت زیادی میخوابونمش و باتوجه به اینکه شاغل هستم واقعا خیلی تحمل شرایط و بی خوابی های وضع موجود برام سخت شده شبها خیلی کم و دیر میخوابه حتی شده بعد از ظهر ها نمیخوابونمش ولی بازم شب با مشکلات زیادی میخوابونمش و دکتر های اینجا میگن که طبیعی هستش و مشکلی نداره و علاوه بر این یه مدتی هستش که زیاد سرما میخوره و طولانی مدت آبریزش داره و با چند مدل آنتی بیوتیک بعد زمان زیادی خوب میشه و بعد از مصرف این داروها هم مشکل یبوست گرفته یعنی هر 4 یا 5 روز درمیون دستشویی میکنه واقعا خیلی ناراحت و کلافه هستم بیزحمت یه راهنمایی بهم بکنید خیلی ممنون میشم

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران