۹
۲۶/۵
خانــم

التهاب مشکوک و ناگهانی سینه چپ دختر 9 ساله؟

سلام
نوک پستان سمت چپ دخترم ناگهانی شروع به تورم و قرمزی کرد عرض 2 ساعت اندازه یک فندق ورم کرده نگران شدم فورا بردم اورژانس ، با توجه به اینکه دخترم دو روز است به دلیل مسمومیت  و اسهال و تهیه و معده درد شدید از آب آلوده رودخانه انتی بیوتیک و دی سایکلومین 10 ومتوکلوپرامید 10 مصرف میکنه و روز قبل سرم و تعدادی آمپول هم دریافت کرده ، احتمال حساسیت داده شد . آزمایش خون تجویز شده که برای نتیجه تا صبح فردا باید منتظر باشم. همچنین دخترم امروز از صبح از درد قفسه سینه و زیر بغلش شکایت می‌کرد تا اینکه این التهاب نمایان شد . چه احتمال هایی وجود دارد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم

1 پـاسـخ

  • دوست عزیز سلام دختر شما سالهای قبل از بلوغ را می گذراند بافت پستان در حال رشد است ومجاری و غدد شیری در حال شکل گیری است مشکلی که ذکر کردید به احتمال زیاد التهاب خفیف بافت پستانی را مطرح میکند نگران نباشیدمشکل جدی وجود ندارد توصیه اکید به عدم دستکاری سینه است به هیچ وجه فشار ندهید واگر تا یک هفته خوب نشد به جراح متخصص پستان مراجعه نمایید

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (7)(0)
بازدید : 2012 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران