گرفتن نوبت برای مشورت ؟

به نام خدا
سلام و درود بر شما جناب آقای دکتر محیطی عزیزو گرانقدر، روزتون به مهر و خدا قوت. اگه خاطر مبارک تون باشه حضرتعالی هفته گذشته مهمان و کارشناس برنامه رادیویی بوده و بنده پایان برنامه ، درباره وضعیت بیماری کلیوی خودم( سنگ کلیه و انسداد) با شما مشورت نموده و فرمودین که تمام مدارک موجود پزشکی خود را در مطب خدمت تون ارائه دهم. به همین علت خواستار یک نوبت مشورتی و درمانی از حضرتعالی خواستارم. با احترام و ارادت وافر: م. محمدزاده - رشت

1 پـاسـخ

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران