من برای تعجیل در ادرار، تكرر ادرار و نشت ادرار داروی یوریناسین 5 مصرف می كنم نظرتان چیست؟

من مرد 5 سالی است دچار تعجیل در ادرار، تکرر ادرار و نشت مختصر در ادرار دارم سونو و آزمایش انجام دادم در سونو حجم پروستات 30 سی سی و باقیمانده ادرار هم 34 سی سی بود کلیه و مثانه هم طبیعی بود.آزمایش ادرار مشکلی نداشت و پی آس آ 99 صدم بود. پزشک ارولوژی به من ترازوسین 2 داد در تکرر ادرار و تا حدودی در تعجیل ادرار موثر بود ولی دچار نشت ادرار بودم ولباسم بوی ادرار می کرد . یک پزشک ارولوژی به من یوریناسین 5 داد من ترازوسین را بعد از 6 ماه مصرف دیگرمصرف نکردم و الان حدود 20 روز است فقط یوریناسین 5 را مصزف میکنم خیلی علایمم خوبتر و دارو روی نشت ادرارم نیز موثر است. ضمنا وزن من 87 کیلو است در بالا اشتباها 187 نوشتم.آیا می توانم همین قرص یوریناسین را دایما استفاده کنم؟

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران