٢٧
٥٢
خانــم

علائم كرونا؟

با سلام
من علائمی از جمله گرفتگی و درد پا كمر درد و گرفتگی  لگن دارم و به این علائم لرز خفیف و عطسه هم اضافه شده می خواستم بدونم علائم كرونا هستش ؟ من دو روز و نیم قبل با فاصله ی دو متری از ی بیمار مبتلا به كرونا بودم دو تا ماسك داشتم اما محافظ چشم نه اون هم ماسك داشت اما مكالمه ی بین ما تقریبا پانزده دقیقه شد
از اینكه به خانوادم این ویروس رو منتقل كنم وحشت دارم و هیچ جوری نمی تونم مطمئن بشم علائم كرونا هست یا سرماخوردگی خواهش می كنم راهنماییم كنید ممنونم

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در تهران