crp مثبت بدون هیچگونه علائم خاص؟

سلام آقای دکتر،،بنده بخاطر انجام یک عمل جراحی باید آزمایشات لازم و تست crp انجام میدادم ک بعد از نتیجه آزمایش با کمال تعجب دیدم crp مثبت ++ و esr 29هستش،،،دکتر یه دوره پنج روزه تاوانکس 500 بهم دادن ک مصرف کردم و بعد آزمایش دادم
که crp یک پلاس و esr 30 شد و دوباره دکتر سفکسیم 500 رو بهم دادن یه هفته مصرف کردم و آزمایش دوباره دو پلاس شد و بعد ازون آزیتروماسین 500 دادن 6 عدد ک بعد از یه هفته آزمایش دادم crp همچنان دو پلاس و esr 38 شده،،،،هیچگونه علائمی از قبیل تنگی نفس،بدن درد،سرماخوردگی،تب یا غیره ندارم و اکسیژن خونم هم ک اندازه گرفتن طبیعی هستش،،،نظر شما چیه و چ دارویی مصرف کنم تا زودتر منفی بشه ؟؟؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید،،،باتشکر از شما

بازدید : 181 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني و گرمسيري در تهران