تشکر از پاسخ و‌پیرو سئوال قبلی در مورد پاتولوژی لطفا درخواست اظهارنظرتان را دارم از این جهت که خوش خیم هست یا نیاز به جراحی دارد🙏🌹؟

سلام ببخشید که باز مزاحم میشم ولی تا متخصص غددم جواب بهم بدن میخواستم خواهش کنم بهم توضیحاتی بدید که درمانش فقط کنترلیه یا جراحی یا دارو معمولا

یه قدری علائم پرکاری دارم
ولی هنوز رنج هورمون هام نورماله
منتها با مقایسه ی سه آزمایش قبلی به فواصل گرفته شده
اعداد تی 3و 4و انتی تی پ و و تی اس اچ تغییر کرده

Quality Management System ISO 9001:2015
gou
sl
Specimen: US-guided thyroid FNA, right lobe nodules (TIRADS 3, up to 11*10*9 mm).
Radiologic diagnosis: R/O binign follicular nodule.
Macroscopy: Received 5 alcohol-fixed & 2 air-dried slides.
Microscopy: All received slides were examined and show moderately cellular smears composed
of monolayer clusters of bland-looking thyroid follicular epithlial cells, moderate amount of thick colloid and some isolated nuclei in a bloody bakground.
Interpretation: Thyroid nodules, right lobe, FNA-Cytology:
- Benign thyroid nodules, consistent with adenomatous goiter.
Pathologi

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژي و اندويورولوژي) در تهران