۶۰
۷۲
آقــا

درمورد چکاپ پروستات؟

باسلام وادب واحترام ببخشین ، من مدتی است هنگام آمیزش ، هنگام نزول کمی احساس درد یا سوزش دارم خیلی کوتاه ، و یه مقدار رنگ منی تغییر رنگ داره ، سوزش ادرار وتکرر ادرار هم ندارم ، فقط هنگام آمیزش این احساس رو دارم ، ضمنا آزمایش چکاب کامل و سونوگرافی ازپروستات در تاریخ چهارشنبه ( 2 / 9/ 1401 ) انجام گرفته است ، ممنونم از نگاهتون وخدا نگهدار

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران