۱۷
۶۲
آقــا

بیماری گشادی دریچه قلب؟

سلام آقای دکتر
من خودم 6ماه پیش فهمیدم ک گشادی دریچه قلب دارم خانوادم بهم نگفته بودن
کلاس دوم ک بود فک کنم 3ماه بیمارستان بستری بودم و عمل شدم بهم گفته بودن بخاطر لوزه س تا اونجا ک یادمه تنگی نفس داشتم
ولی وقتی از عمل اومدم بیرون لوزه از گلو عمل میشه من چسب بود رو بدنم وهیچ بخیه ای نیست الان که میبینم
جدیدا قفسه سینم خفیف دردمیکنه میزنه به گردنم دراز کشیدنی یه لحظه نمیتونم نفس بکشم گاهی وقتام چشمام سیاهی میره
حتی بعضی وقتا دستام میگیره انگار می‌خوابه و نمیتونم کاری انجام بدم
میشه کمکم کنید و منو از این سوالایی ک تو ذهنم دارم نجات‌ بدین؟

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در مبارکه