افتادگی دریچه قلب؟

با عرض سلام وخسته نباشید.
من 15 ساله هستم.از بچگی استرس دارم سه سال پیش به دلیل استرس شدید و تپش قلب نوار قلب و اکو دادم. دریچه ی قلبم بزرگ شده بود ولی یه مدت پیش دوباره اکو دادم و دکتر گفت گشادتر شده و نگران کننده هست ولی خطرناک نیست. درد قفسه ی سینه خیلی بیشتر شده تا می تونم از استرس دوری می کنم ولی به دلیل مسائل خانوادگی و شرایط استرس زای مدرسه بازم تپش قلبم بهتر نمی شه.
من به دلیل لرزش و تپش شدید قرص پروپرانول 40 هم مصرف کردم ولی الان 20 میخورم روزی یه دونه دکتر می گه بازم باید زیاد بشه. من بیشتر از یک ساله تحت نظر دکتر هستم ولی به جای بهتر شدن هر روز دارم بدتر میشم و می خواستم بدونم که ورزش کردن شدید برای من خطرناک نیست؟ و آیا دکترم رو تغییر بدم؟

3 پـاسـخ

بازدید : 1037 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران