۱۹
۷۳
خانــم

سلام وقت بخیر ببخشید بنده دختر هستم و ازدواج نکردم، برای از بین بردن موهای زائد از نوره استفاده کردم،گفتن ضرری نداره برا دخترا...داخل حمام به شدت سوختم و بعد از اون وقتی به دسشویی رفتم ازم خون اومد الانم لکه میبینم،دلیلش چیه؟😟😢😢😢 ممنون میشم جواب بدین چون واقعا نگرانم؟

سلام وقت بخیر
ببخشید بنده دختر هستم و ازدواج نکردم، برای از بین بردن موهای زائد از نوره استفاده کردم،گفتن ضرری نداره برا دخترا...داخل حمام به شدت سوختم و بعد از اون وقتی به دسشویی رفتم ازم خون اومد الانم لکه میبینم،دلیلش چیه؟😟😢😢😢
ممنون میشم جواب بدین چون واقعا نگرانم

1 پـاسـخ

بازدید : 132 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران