استخوان اضافه در ناحیه زیر زانو ؟

سلام دکتر وقت بخیر .
من حدود دو ساله که یک استخوان اضافه زیر زانو ام در آمده است که شدید هنگاه پریدن ، راه رفتن و دویدن و ... اذیتم میکند.
پیش چند دکتر رفتم و سوال کردم گفتند بیماری ازگودشلاتر است و باید گچ بگیری و ... اما هیچ تاثیری نداشت . بعد گفتند باید عمل کنی و ...
آیا عمل کنم هیچ تاثیری در رشد استخوان هایم ندارد ؟ چون من در سن رشد هستم (14 سال دارم ) . آیای بعد عمل دیگه اون استخوان رشد نمیکند و در نمی آید ؟؟ این عکسی که بارگزاری کردم مال اوایل بیماری است و الان استخوان بزگتر شده است .
آیا عمل نکنم هیچ خطری برایم ندارد ؟

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران