۴۲
۹۰
آقــا

مشکل خم نشدن زانو بعد از جراحی ران پا؟

سلام،سه ماه پیش تصادف داشتم استخوان رانم شکست بعد از جراحی زانوم زیادخم نمیشد بعد از فیزیوتراپی 70درجه خم میشد بعد دکتر معالجم در اتاق عمل زانویم را خم کرد الان 20 جلسه فیزیوتراپی کردم الان 90تا95 درجه خم میشود برای خم شدن کامل چکارکنم.مرسی.

2 پـاسـخ

  • سلام
    مشکل دامنه حرکات بعد از عمل هاي جراحي زانو شايع هست. فيزيوتراپي و تلاشتون را براي خم و راست کردن با تحمل کمي درد ادامه دهيد به مرور زمان بهبود ميابد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(1)
  • سلام ، اقدامات پزشكتون تا الان درست بوده، گاهاً چسبندگي هاي عضلات به محل كال استخوان در محل شكستگي باعث محدوديت حركتي ميشه كهربا يك عمل جراحي به اسم كوادريسپس پلاستي اين كار انجام ميشه ، فعلاً تحت نظر پزشكتون فيزيوتراپي رو انجام بدين واگر روند خم وراست شدن زانو ، خوب پيش نرفت احتمالاً پزشكتون اگر شكستگستون جوش خرده باشه اين كوادريسپس پلاستي رو انتخاب ميكنه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 724 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران