جوش صورت ؟

سلام جناب دکتر وقت بخیر ممنون میشم جواب سوالم رو بدید
من یه مدت خیلی جوش داشتم و الان نزدیک ب 2 ماه میشه هنوز جای جوش ها مونده و بعضا جوش های دیگه اضافه میشن من تو این مدت شیرینی ، قند و چیزهای شیرین دیگه دست کشیدم
و من الان تو یه سن خاصیم و علاقه به ارتباط جنسی زیاده ولی بخاطر همین جوش صورت خیلی وقته خدوارضایی نکردم نزدیک 2 ماه
ولی با این حال هنوووز صورتم پر جوشه و نمی دونم چه دارویی استفاده کنم چون دکتری تویه شهرمون نیست و بخاطر همین کرونا و درس و مشغله نمیتونم به استان برم
گاها تو آرایشگاه های معتبر شهر از ماسک های صورت استفاده میکنم ولی نتیجه نگرفتم
ممنون میشم پاسخ بدید . . .
🙏❤

بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران