۳۳
۶۵
خانــم

درمان لک صورت؟

با سلام و خسته نباشید خانم 33 ساله هستم که مدتیه حدودااز 5 سال پیش دچار ملاسما صورتم شدم البته کک و مک هم دارم چندین بار برای درمان ملاسما از داروهای ترکیبی پوست استفاده کردم ولی خیلی موثر نبودن برای درمان کک و مک هم گفتن باید لیزر QCHکنم سوالم اینه 1_برای درمان لک صورتم (ملاسما)چکار میتونم بکنم واقعا روی اعتماد بنفسم تاثیر گذاشته میخوام درمان بشم چکار کنم2_قیمت هر جلسه لیزر کیو سی اچ چنده ؟ 3_اگر بخوام برای تزریق ژل صورت و گونه اقدام کنم آیا باید قبل از لیزر باشه یا ربطی بهم ندارن
ممنون میشم جواب سوالاتم رو بفرمایین

1 پـاسـخ

  • با توجه به نوع لک ها سیستم های مختلفی از لیزر وجود دارد که همگی نیاز به مراقبت های مهمی بعد از انجام دارد.......البته اگر عمیق و تیره نباشند روش های دیگری نیز قابل توصیه میباشد که پزشک متخصص میتواند توصیه کند.......توصیه ما تزریق ژل و درمان لیزر در روزهای متفاوت می باشد..(.پزشکان مشاور دکتر خلیلی)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(1)
بازدید : 1233 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران