۴۹
۶۵
آقــا

رژیم های مناسب برای افراد دیابتی کد ام است؟

با سلام وخسته نباشید بنده به مدت 7_8ماه است که قرص سینوریپا 125-500 همراه صبحانه با نظر دکتر مصرف میکنم بخاطر قند
در این مدت هر از گاهی که تست قند میگیرم قند زیر130 بوده و این اواخر وقتی تست قند دادم تا90 نیز رسیده بود بین 90_100بخاطر این قضیه به من ترس و دلهره غالب شد بطوریکه بیش از یک هفته دچار ترس و دلهره شده و حتی به دکتر اعصاب و روان مراجعه قرص دلهره و...تجویز ولی تاثیر نداشت...حالتهای پیش آمده تا اون زمان ترس دلهره شدید اضطراب و تپش قلب بوده...به ناچار به یک دکتر عمومی مراجعه و با چند قرص دلهره ...خوب شدم اما هنوز هم هراز گاهی دچار همون وضعیت شده و سریع خودم را سرگرم چیزهای دیگه میکنم...درضمن بنده چندماه قبل بدون اجازه دکتر اقدام به رژیم سرخود کردم و حدود 10کیلو طی دو سه ماه کم کردم ازوزن 75به65کیلو بطوریکه موقع راه رفتن و دراز کشیدن و حتی نشستن دچار سرگیجه گذرا میشدم و بعد از اون پیاده روی و رژیم خود را قطع کردم و بعد ازآن هراز گاهی شروع به خوردن بعضی قرصهای ویتامین دار.
و... نمودم
اما هنوز هم اون سرگیجه لحظه ای و بی حالی صبح را دارم
لطفاً در مورد دیابت و رژیم مناسب غذایی مرا راهنمایی فرمایید.............با سپاس

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران