۴۵
۶۳
آقــا

چقدر زمان نیاز هست تا متی مازول باعث کاهش هورمونهای تیرویید شود؟

با سلام .بنده با وجود مصرف متی مازول علایم پرکاری تیرویید برطرف نشده و برعکس tshکاهش می یابد .لطفا تقاضا دارم حوصله کرده و فایلهای ارسالی را بررسی نمایید.متشکرم

1 پـاسـخ

  • سلام شروع اثر متي مازول در صورتي که دوز متناسب با شدت بيماري تجويز شده باشد بين 1تا 4 هفته است علت عدم پاسخ مناسب بيماري شما به درمان احتمالا دوز ناکافي دارو ست در ضمن بهتر است آزمايشات متوالي در يک آزمايشگاه معتبر چک شود تا نتايج آزمونها قابل مقايسه باشد نکته بعد اينکه پرکاري تيروئيد شما علتش مشخص نيست آيا گريوز است يا علل ديگر نکته بعد اينکه اگر دارو مصرف نميکرديد شايد شدت بيماري شما بيش از اين بود و نکته آخر توجه به مقاوم بودن بيماري شما به اين نوع درمان است البته توجه داشته باشيد براي رسيدن به نتيجه مطلوب درمان ويزيت حضوري و ارزيابي سايز تيروئيد و ساير متغير ها از اصول درمان و پاسخ به درمان است که مطمئنا در پرسش و پاسخهاي به اين سبک حاصل نخواهد شد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (9)(0)
بازدید : 1114 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران