سلام.نوزاد من در 37 هفتگی اورزانسی به دنیا اومد ولی هیدورسفال بود.و هیچ سونویی هیدروسفالی رو تشخیص نداده بود من ازمایش ترومبوفیلی و انعقاد دادم.خواستم بدونم امکان داره بچه بعدیم هم این مشکل رو داشته باشه و من چیکار باید بکنم؟برگه پاپ اسمیرم رو براتون میفرستم لطفا بگید با این التهاب میشه اقدام کنم برای بارداری؟

سلام.نوزاد من در 37 هفتگی اورزانسی به دنیا اومد ولی هیدورسفال بود.و هیچ سونویی هیدروسفالی رو تشخیص نداده بود.البته من مسومیت بارداری داشتم.دریچه قلب آئورت راست بزرگتر از چپ بود.بعد زایمان من ازمایش ترومبوفیلی و انعقاد دادم.خواستم بدونم امکان داره بچه بعدیم هم این مشکل رو داشته باشه و من چیکار باید بکنم؟فامیل هم نیستیم .برگه پاپ اسمیرم رو براتون میفرستم لطفا بگید با این التهاب میشه اقدام کنم برای بارداری؟

1 پـاسـخ

بازدید : 191 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زنان و زايمان (پريناتولوژي) در تهران