۳۵
۸۵
خانــم

اقدام به بارداری مجدد؟

سلام شبتون بخیر
35ساله هستم. سابقه بیماری ندارم. در اولین اقدام بارداری باردار شدم گاهی دچار لکه بینی میشدم. دکتر فرزین نیا برام شیاف پروژسترون تحویز کردن که همراه ویتامین دی و اسید فولیک مصرف میکردم اما باز اتفاق می افتاد.
هفته ششم سونوگرافی کردم ساک تشکیل شده بود اما جنین رو تشخیص ندادن. به دلیل بی کیفیتی دستگاه.
دکترم گفتن لکه بینی چیز مهمی نیست.
در هفته 13 بارداری پس از سه روز خونریزی با سونوگرافی دکتر تشخیص داد بچه سقط شده. و اندازه ی توده ای 4سانتی رو تشخیص دادن. داروی سقط تجویز کرد. دوتا قرص زیر زبونی و یکی واژینال مصرف کردم.
بعد از نیم ساعت دچار دردی غیرقابل تحمل شدم و طی سه ساعت دردهای خیلی شدید به دفعات جنین و جفت به صورت متلاشی و تکه های بزرگ دفع کردم.
امروز روز پنجم هست و هنوز خونریزی و لخته و دارم. چه موقع باید به سونوگرافی مراجعه کنم؟
و اینکه چطوری باید دوباره اقدام به بارداری کنم؟

بازدید : 164 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (پريناتولوژي) در تهران