۱۹
۴۵
خانــم

لرزش بدن در حالت عادی به صورت خفیف و در حالت استرس و اضطراب به صورت شدید تر، تپش قلب و استرس در برابر مسائل کم اهمیت؟

سلام خانم دکتر خسته نباشید من زیاد دچار استرس میشم ولی مدتی هست که لرزش بدنی به صورت خفیف دارم به طوری که گاهی در حالت عادی کاملا متوجه این لرزش میشم و اضطراب و استرسم نسبت به قبلا بیشتر شده، پرخاشگر و زود از کوره در میرم خیلی با خودم فکر میکنم که بعضی شبا باعث میشه دیر خوابم ببره احساس سنگینی سر و پر از هوا بودن سرم رو دارم و وقتی که دچار اضطراب میشم لرزش پاهام از کنترلم خارج و زیاد میشه. به نظر شما من اختلال اعصاب دارم و باید دارو مصرف کنم؟ لطفا منو راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 132 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران