۳۴
۶۸
آقــا

مشکلات بعد از ترک مواد مخدر شیشه از قبیل استرس و اضطراب و افسردگی و وسواس فکری و عصبانیت و غیره؟

با سلام من14سال اعتیاد داشتم و سال آخرشیشه را به صورت تزریقی مصرف میکردم و الان 5سال هست که شیشه را ترک کردم و متادون مصرف میکنم.ولی مشکلاتی از قبیل استرس،تپش قلب،ترس از مکانهای شلوغ،کابوس دیدن،نداشتن اعتماد به نفس،وسواس فکری،تند خویی و مشکلات زیاد دیگری دارم.چند بار به همکارانتان مراجعه کردم ولی نتیجه نداشت.میخاستم بدانم ایا مشکلاتم قابل درمان هست یا نه؟با تشکر

7 پـاسـخ

بازدید : 1610 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران