۳۴
۱۰۰
آقــا

فرو رفتگی روی سر سمت چپ بدن بالای سر در استخوان ؟

با سلام

حدود یک ساله متوجه شدم روی سرم
به سمت چپ روی جمجمه فرورفتگی دارم که با دست کاملا قابل احساس هست ...درد و قرمزی و ...اصلا ندارم ..و علایم خاص و ندارم
ولی خوب از پشت به سمت جلو حدود 7.8 سانت درازا و حدود نیم تا یک سانت هم حالت عمق مثل یه جوب کوچک هست
جستجو کردم در کودکی اصلا شکستگی نداشتم ..فقط 40 روزگی ذات الریه گرفتم رگم پیدا نشد ده روز بستری بیمارستان دو طرف سرم رو تراشیدن و سرم به اونجا و کف. پا زدن .... میشه گفت اگه از پیشانی تا پشت سر رو سه قسمت کنید روی یک سوم وسط هست ...
الان سر کرونا میترسم سیتی اسکن و عکس برداری برم
به نظرتون خطرناکه؟ یکم نگرانم اصلا دنبالش رو بگیرم؟ نمیدونم قبلا بوده یا جدیده!! ممنون میشم کمکم کنید و احتمالات رو بگید خانوم هستم 34 ساله

بازدید : 106 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران