۳۷
۵۷
خانــم

آسیب دیدگی مغز و اعصاب و بی حس شدن بدن؟

سلام خواهرمن در حدود یک هفته اس که بطور ناگهانی مریض شد ابتدا با سردرد و سرگیجه شروع شد سپس انحراف چشم و دو بینی و الان دو روزه سمت چپ بدن بی حس شده و شروع کرده به تاثیر گذاشتن روی دهان . در ابتدا در دو روز اول گفتن که ام اس هست ولی بعدا این نظریه رو رد کردن و گفتن نه ام اس هست و نه سکته با توجه به جواب سی تی اسکن و یه سری آزمایشات دیگه هیچ چیزی در مغزش مشاهده نشد و بعدش گفتن که امکان داره درگیری عروق عصبی باشه ولی تایید نکردن الان هیچ تشخیصی رو نمی تونن بزارن و کسی جوابگو نیس و حالش دایم رو به وخامته .

دیشب یه سمت بدنش (همون سمتی که بی حس شده) که در ابتدای روز میگفت از داخل داغ کرده کاملا یخ کرد بطوری که با لمس کردن مشهود بود به بیمارستان انتقال داده شد ولی تنها کاری که انجام دادن براش تزریق یه سرمه و این در حالیه که اوضاعش روز به روز داره بدتر میشه .

دلیل بیماریش چی هست و درمانش چیه آیا حرکت به بدنش برمی گرده؟

بازدید : 489 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران